English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
26
-849
مدیریت کاهش میزان ضایعات در صنایع فرآوری برنج
دانیال چابرا، مهدی کاشانی نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
188.85 K
-848
صرفه جویی در مصرف کود های شیمیایی با بهینه سازی مصرف کودهای پتاسیمی ( منابع، مقادیر و روش های مصرف) در اراضی شالیزاری
محمود رضا رمضان پور، محمد جعفر ملکوتی، حسین محسنی، مهرداد شهابیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
143.54 K
-847
بررسی پارامترهای موثر بر پلت سازی پوسته ی شلتوک برنج
جواد مهدی نیا سیبنی، علی اسحق بیگی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
93.82 K
-846
استحصال روغن سبوس برنج راهی برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر
حسن قاضی عسگر، سمیه کوچکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
175.28 K
-845
تفکیک ژنتیکی جدایه های باکتری pseudomonas syringae pv. syringae عامل پوسیدگی غلاف و قهوه ای شدن پوسته شلتوک در مراحل مختلف رشد از استان گیلان با استفاده از نشانگرهای RAPD
سمیه داریوش، مصطفی نیک نژاد کاظم پور، علی الهی نیا، علی اکبر عبادی، بابک ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
256.81 K
-844
معرفی ارقام برنج ایرانی مناسب برای پاربویلینگ
اصلان عزیزی، مصطفی قادری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
198.04 K
-843
تأثیر پاربویل بر برنج ایرانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
927.52 K
-842
تعیین تعداد روزهای مناسب کار در برداشت مکانیزه شلتوک برنج در منطقه آمل
یاسر محمدی نشلی، بابک بهشتی، مهدی شاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.38 M
-841
بررسی بهبود شاخص های تولیدی و اقتصادی کشت برنج در راستای تولید محصول ارگانیک کاربرد نهاده نوین ازومایت
حامد رفیعی، مجید رسولی پور، التاز صفرنژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.26 M
-840
تاثیر روش نیم پخت کردن بر خصوصیات فیزیکی دو رقم شلتوک محلی (فجر و لنجان)
مهدی نصیری، علی محمد شیرزادی فر، جمیله شجاعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.05 M
-839
بررسی پارامترهای مؤثر بر پلت سازی پوسته ی شلتوک برنج
جواد مهدی نیا سیبنی، علی اسحق بیگی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
879.62 K
-838
بررسی و مقایسه ضایعات برنج در سامانه های تبدیل شلتوک در استان خوزستان
جعفر حبیبی اصل، عبدالعلی گیلانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
908.52 K
-837
بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم شیرودی
عاصفه لطیفی، محسن اسمعیلی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
435.13 K
-836
سیاست های قیمت گذاری یکسان یا متفاوت برای شلتوک برنج در استان های مختلف (کاربردی از فرضیه مقیاس گذاری میانگین)
مریم ریاضی، منا آقابیگی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.43 M
-835
اثر ریشک زدایی بر جریان پذیری و خصوصیات پوست کنی شلتوک در پوستکن غلتک لاستیکی
محمدرضا علیزاده، سعید مینایی، تیمور توکلی، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.79 M
-834
تاثیر روش تبدیل شلتوک بر میزان ضایعات برنج
محسن حیدری سلطان آبادی، احمد رمضانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
324.15 K
-833
کشت عمودی برنج در گلدان
طهمورث رنجبر کتی کله
مشاهده مقاله
اصل مقاله
722.17 K
-832
مقایسه اثرات زیست محیطی تولید شلتوک در سه استان شمالی
علی متولی، جعفر هاشمی، رضا طباطبایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
578.84 K
-831
بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم فجر
عاصفه لطیفی، کبری تجددی طلب، رضا اسدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
667.13 K
-830
تاثیر پاربویلینگ بر روی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی شلتوک برنج
امید سپهریان، رضا طباطبائی کلور، جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
405.97 K
-829
ویژگی های زراعی و کیفی لاین 8608 (3-3-199-IR75479) جهت معرفی در مناطق برنج کاری شمال کشور
مرتضی نصیری، علی محدثی، صادق حسینی، ترانه اسکو، وحید خسروی، فاطمه توسلی، ناهید فتحی، حسن محمدپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
541.84 K
-828
مقایسه سامانه های زراعی برنج از نظر عملکرد شلتوک و برخی ویژگی های خاک در سه منطقه استان مازندران
رحمان عرفانی، همت اله پیردشتی، رحمت عباسی، محمدزمان نوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
457.27 K
-827
تأثیر نحوه انجام فرایند خشک کردن شلتوک بر رنگ برنج سفید حاصل از آن
مجید سلیمانی، محمد شاهدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
12.73 K
-826
بررسی و تعیین مناسبترین محدوده رطوبتی شلتوک رقم کامفیروزی بمنظور کاهش میزان ضایعات تبدیل
محمد شاکر، محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
20.32 K
-825
رشد بهرهوری عوامل تولید برنج در استان گیلان: آیا همگرایی در بین شهرستانهای مختلف وجود دارد؟
سعید یزدانی، محمد کاوسی کلاشمی، حامد رفیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
375.34 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2