کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 26

1 مدیریت کاهش میزان ضایعات در صنایع فرآوری برنج
دانیال چابرا؛ مهدی کاشانی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.85 K)

2 صرفه جویی در مصرف کود های شیمیایی با بهینه سازی مصرف کودهای پتاسیمی ( منابع، مقادیر و روش های مصرف) در اراضی شالیزاری
محمود رضا رمضان پور؛ محمد جعفر ملکوتی؛ حسین محسنی؛ مهرداد شهابیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.54 K)

3 بررسی پارامترهای موثر بر پلت سازی پوسته ی شلتوک برنج
جواد مهدی نیا سیبنی؛ علی اسحق بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (93.82 K)

4 استحصال روغن سبوس برنج راهی برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر
حسن قاضی عسگر؛ سمیه کوچکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.28 K)

5 تفکیک ژنتیکی جدایه های باکتری pseudomonas syringae pv. syringae عامل پوسیدگی غلاف و قهوه ای شدن پوسته شلتوک در مراحل مختلف رشد از استان گیلان با استفاده از نشانگرهای RAPD
سمیه داریوش؛ مصطفی نیک نژاد کاظم پور؛ علی الهی نیا؛ علی اکبر عبادی؛ بابک ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.81 K)

6 معرفی ارقام برنج ایرانی مناسب برای پاربویلینگ
اصلان عزیزی؛ مصطفی قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.04 K)

7 تأثیر پاربویل بر برنج ایرانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (927.52 K)

8 تعیین تعداد روزهای مناسب کار در برداشت مکانیزه شلتوک برنج در منطقه آمل
یاسر محمدی نشلی؛ بابک بهشتی؛ مهدی شاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.38 MB)

9 بررسی بهبود شاخص های تولیدی و اقتصادی کشت برنج در راستای تولید محصول ارگانیک کاربرد نهاده نوین ازومایت
حامد رفیعی؛ مجید رسولی پور؛ التاز صفرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.26 MB)

10 تاثیر روش نیم پخت کردن بر خصوصیات فیزیکی دو رقم شلتوک محلی (فجر و لنجان)
مهدی نصیری؛ علی محمد شیرزادی فر؛ جمیله شجاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.05 MB)

11 بررسی پارامترهای مؤثر بر پلت سازی پوسته ی شلتوک برنج
جواد مهدی نیا سیبنی؛ علی اسحق بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (879.62 K)

12 بررسی و مقایسه ضایعات برنج در سامانه های تبدیل شلتوک در استان خوزستان
جعفر حبیبی اصل؛ عبدالعلی گیلانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (908.52 K)

13 بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم شیرودی
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی؛ فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.13 K)

14 سیاست های قیمت گذاری یکسان یا متفاوت برای شلتوک برنج در استان های مختلف (کاربردی از فرضیه مقیاس گذاری میانگین)
مریم ریاضی؛ منا آقابیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)

15 اثر ریشک زدایی بر جریان پذیری و خصوصیات پوست کنی شلتوک در پوستکن غلتک لاستیکی
محمدرضا علیزاده؛ سعید مینایی؛ تیمور توکلی؛ محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.79 MB)

16 تاثیر روش تبدیل شلتوک بر میزان ضایعات برنج
محسن حیدری سلطان آبادی؛ احمد رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.15 K)

17 کشت عمودی برنج در گلدان
طهمورث رنجبر کتی کله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (722.17 K)

18 مقایسه اثرات زیست محیطی تولید شلتوک در سه استان شمالی
علی متولی؛ جعفر هاشمی؛ رضا طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (578.84 K)

19 بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم فجر
عاصفه لطیفی؛ کبری تجددی طلب؛ رضا اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (667.13 K)

20 تاثیر پاربویلینگ بر روی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی شلتوک برنج
امید سپهریان؛ رضا طباطبائی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.97 K)

21 ویژگی های زراعی و کیفی لاین 8608 (3-3-199-IR75479) جهت معرفی در مناطق برنج کاری شمال کشور
مرتضی نصیری؛ علی محدثی؛ صادق حسینی؛ ترانه اسکو؛ وحید خسروی؛ فاطمه توسلی؛ ناهید فتحی؛ حسن محمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.84 K)

22 مقایسه سامانه های زراعی برنج از نظر عملکرد شلتوک و برخی ویژگی های خاک در سه منطقه استان مازندران
رحمان عرفانی؛ همت اله پیردشتی؛ رحمت عباسی؛ محمدزمان نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.27 K)

23 تأثیر نحوه انجام فرایند خشک کردن شلتوک بر رنگ برنج سفید حاصل از آن
مجید سلیمانی؛ محمد شاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.73 K)

24 بررسی و تعیین مناسبترین محدوده رطوبتی شلتوک رقم کامفیروزی بمنظور کاهش میزان ضایعات تبدیل
محمد شاکر؛ محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (20.32 K)

25 رشد بهره‌وری عوامل تولید برنج در استان گیلان: آیا همگرایی در بین شهرستان‌های مختلف وجود دارد؟
سعید یزدانی؛ محمد کاوسی کلاشمی؛ حامد رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.34 K)