| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | معرفی ارقام برنج ایرانی مناسب برای پاربویلینگ | |
| اصلان عزیزی، مصطفی قادری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 198.04 K | ||
| 2 | تاثیر پاربویلینگ بر روی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی شلتوک برنج | |
| امید سپهریان، رضا طباطبائی کلور، جعفر هاشمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 405.97 K | ||
| 3 | بررسی تغییرات درصد شکستگی و درصد عملکرد برنج رقم فجر با استفاده از تکنیک پاربویلینگ | |
| میثم نقوی مرمتی، اصلان عزیزی، محمد تقی کربلایی، مهندسی سیدین اردبیلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 358.64 K | ||
| 4 | خواص فیزیکوشیمیایی برنج قم فجر بعد از فرایند پاربویلینگ | |
| میثم نقوی مرمتی، اصلان عزیزی، محمد تقی کربلایی، مهدی سیدین اردبیلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 25.46 K | ||