بررسی تغییرات درصد شکستگی و درصد عملکرد برنج رقم فجر با استفاده از تکنیک پاربویلینگ

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سیزدهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قائم شهر
2استادیار پژوهشی موسسه تحقیقات قنی و مهندسی کشاورزی
3عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج کشور-معاونت مازندران
4استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
چکیده
کلیدواژه ها