کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | مطالعه اثر نوع سیستم تبدیل بر برخی از خصوصیات کیفی برنج | |
محسن حیدری سلطان آبادی، احمد رمضانی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.1 K | ||
2 | بررسی خصوصیات پخت برخی ارقام محلی و پرمحصول متداول برنج در مازندران | |
ناهید فتحی، عاصفه لطیفی، فاطمه توسلی لاریجانی، مرتضی نصیری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 420.77 K | ||
3 | مطالعه محدودیت تولید مواد فتوسنتزی بر خصوصیات کیفی ارقام و لاین های برنج | |
بهاره فضل الله پور، مرتضی نصیری، سیروس منصوری فر | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 514.58 K |