کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | مطالعه اثر نوع سیستم تبدیل بر برخی از خصوصیات کیفی برنج | |
محسن حیدری سلطان آبادی، احمد رمضانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.1 K) | ||
2 | بررسی خصوصیات پخت برخی ارقام محلی و پرمحصول متداول برنج در مازندران | |
ناهید فتحی، عاصفه لطیفی، فاطمه توسلی لاریجانی، مرتضی نصیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (420.77 K) | ||
3 | مطالعه محدودیت تولید مواد فتوسنتزی بر خصوصیات کیفی ارقام و لاین های برنج | |
بهاره فضل الله پور، مرتضی نصیری، سیروس منصوری فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (514.58 K) |