| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | مطالعه اثر نوع سیستم تبدیل بر برخی از خصوصیات کیفی برنج | |
| محسن حیدری سلطان آبادی، احمد رمضانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 366.1 K | ||
| 2 | بررسی خصوصیات پخت برخی ارقام محلی و پرمحصول متداول برنج در مازندران | |
| ناهید فتحی، عاصفه لطیفی، فاطمه توسلی لاریجانی، مرتضی نصیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 420.77 K | ||
| 3 | مطالعه محدودیت تولید مواد فتوسنتزی بر خصوصیات کیفی ارقام و لاین های برنج | |
| بهاره فضل الله پور، مرتضی نصیری، سیروس منصوری فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 514.58 K | ||