بررسی خصوصیات پخت برخی ارقام محلی و پرمحصول متداول برنج در مازندران

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (420.77 K)
عنوان دوره: هجدهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
1کارشناس ارشد آزمایشگاه کیفیت مؤسسه تحقیقات برنج کشور-معاونت مازندران، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، آمل، ایران
2استادیار پژوهش موسسه تحقیقات برنج کشور- معاونت مازندران، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، آمل، ایران
3محقق مؤسسه تحقیقات برنج کشور-معاونت مازندران، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، آمل، ایران
چکیده
کلیدواژه ها