English

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 بررسی فرآیند تبدیل و اثرات آن بر ارزش غذائی برنج
فرحناز فرخ زاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 284.48 K

2 مقایسه ی ویژگی های شیر برنج قهوه ای و شیر گاو
معصومه اسدی، فاطمه رئیسی، ناهید میرطلایی، محمد حجت الاسلامی، امیر شاکریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 130.53 K

3 اثرات فیزیولوژیک تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلیکول 6000 بر جوانهزنی، محتوای پرولین و پروتئین موجود در گیاه برنج (.Oryza sativa L)در مرحله گیاهچه ای
میثم حسینی، سمیه موافق
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M

4 مقایسه ی ویژگی های شیر برنجِ قهوه ای و شیرگاو
معصومه اسدی، فاطمه رئیسی، ناهید میرطلایی، محمد حجت الاسلامی، امیر شاکریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.05 M

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب