| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی فرآیند تبدیل و اثرات آن بر ارزش غذائی برنج | |
| فرحناز فرخ زاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 284.48 K | ||
| 2 | مقایسه ی ویژگی های شیر برنج قهوه ای و شیر گاو | |
| معصومه اسدی، فاطمه رئیسی، ناهید میرطلایی، محمد حجت الاسلامی، امیر شاکریان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 130.53 K | ||
| 3 | اثرات فیزیولوژیک تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلیکول 6000 بر جوانهزنی، محتوای پرولین و پروتئین موجود در گیاه برنج (.Oryza sativa L)در مرحله گیاهچه ای | |
| میثم حسینی، سمیه موافق | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M | ||
| 4 | مقایسه ی ویژگی های شیر برنجِ قهوه ای و شیرگاو | |
| معصومه اسدی، فاطمه رئیسی، ناهید میرطلایی، محمد حجت الاسلامی، امیر شاکریان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.05 M | ||