کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی فرآیند تبدیل و اثرات آن بر ارزش غذائی برنج | |
فرحناز فرخ زاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.48 K) | ||
2 | مقایسه ی ویژگی های شیر برنج قهوه ای و شیر گاو | |
معصومه اسدی، فاطمه رئیسی، ناهید میرطلایی، محمد حجت الاسلامی، امیر شاکریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.53 K) | ||
3 | اثرات فیزیولوژیک تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلیکول 6000 بر جوانهزنی، محتوای پرولین و پروتئین موجود در گیاه برنج (.Oryza sativa L)در مرحله گیاهچه ای | |
میثم حسینی، سمیه موافق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
4 | مقایسه ی ویژگی های شیر برنجِ قهوه ای و شیرگاو | |
معصومه اسدی، فاطمه رئیسی، ناهید میرطلایی، محمد حجت الاسلامی، امیر شاکریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) |