نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 تاثیر تاریخ کاشت بر خواص فیزیکوشیمیایی دانه برنج ارقام طارم محلی، بینام و کوهسار
الهیار فلاح؛ فاطمه توسلی لاریجانی؛ ناهید فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.71 MB)

2 مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای ویسکوزیته رتون وکشت اول برنج
محمد زمان نوری؛ عاصفه لطیفی؛ فاطمه حبیبی؛ فاطمه توسلی؛ ناهید فتحی؛ محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.86 MB)

3 اثر اقلیمهای متفاوت محلی بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم بومی(طارم هاشمی) و اصلاح شده (شیرودی) برنج در استان مازندران
ناهید فتحی؛ همت اله پیردشتی؛ مرتضی نصیری؛ اسماعیل بخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.75 MB)

4 اثر ارتفاع محل کشت بر پارامترهای تبدیل دو رقم بومی (طارم هاشمی) و اصلاح شده (شیرودی) برنج در شرایط اقلیمی مازندران
ناهید فتحی؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده؛ مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (866.8 K)

5 تأثیر ارتفاع محل کشت بر صفات فیزیکوشیمیایی دو رقم بومی (طارم هاشمی) و اصلاح شده (شیرودی) برنج در شرایط اقلیمی مازندران
ناهید فتحی؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده؛ مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (912.9 K)

6 مقایسه خصوصیات کیفی ارقام بومی برنج منتخب استان مازندران
ناهید فتحی؛ فاطمه توسلی لاریجانی؛ محمدزمان نوری؛ صادق حسینی ایمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (608.41 K)

7 اثرات محلولپاشی Dopinix ( تولید شرکت دانش بنیان بسپار دانش سبز) بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج هاشمی
ناهید فتحی؛ فاطمه توسلی لاریجانی؛ محمدزمان نوری؛ صادق حسینی ایمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

8 بررسی خصوصیات پخت برخی ارقام محلی و پرمحصول متداول برنج در مازندران
ناهید فتحی؛ عاصفه لطیفی؛ فاطمه توسلی لاریجانی؛ مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (420.77 K)

9 ارزیابی اثر سایه اندازی در مرحله پر شدن دانه بر عملکرد برنج (رقم شیرودی)تحت مقادیر متفاوت کود نیتروژنه
ناهید فتحی؛ همت اله پیردشتی؛ مرتضی نصیری؛ اسماعیل بخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (450.73 K)

10 ویژگی های زراعی و کیفی لاین 8608 (3-3-199-IR75479) جهت معرفی در مناطق برنج کاری شمال کشور
مرتضی نصیری؛ علی محدثی؛ صادق حسینی؛ ترانه اسکو؛ وحید خسروی؛ فاطمه توسلی؛ ناهید فتحی؛ حسن محمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.84 K)

11 لاین خالص 8615 با شماره (1-1-95-IR70422) جهت معرفی در مناطق مختلف برنج کاری ایران
مرتضی نصیری؛ رحمان عرفانی؛ علیرضا نبی پور؛ مجید ستاری؛ محمد محمدیان؛ مهرداد طبری؛ رضا اسدی؛ مهدی رستمی؛ ناهید فتحی؛ حسن محمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (535.8 K)