ارزیابی اثر سایه اندازی در مرحله پر شدن دانه بر عملکرد برنج (رقم شیرودی)تحت مقادیر متفاوت کود نیتروژنه
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هجدهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
1دانشجوی دکتری زراعت، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و کارشناس ارشد آزمایشگاه کیفیت مؤسسه تحقیقات برنج کشور-معاونت مازندران، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، آمل، ایران
2دانشیار گروه زراعت، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3عضو هیأت علمی موسسه تحقیقات برنج کشور - معاونت مازندران، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، آمل، ایران
چکیده
کلیدواژه ها