English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
9
1
تأثیر پاربویل بر برنج ایرانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
927.52 K
2
بررسی تغیرات کیفی برنج طی انبارمانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
927.77 K
3
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای ویسکوزیته رتون وکشت اول برنج
محمد زمان نوری، عاصفه لطیفی، فاطمه حبیبی، فاطمه توسلی، ناهید فتحی، محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
4.86 M
4
بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم شیرودی
عاصفه لطیفی، محسن اسمعیلی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
435.13 K
5
بررسی تاثیر انبارمانی تسریع یافته بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم
عاصفه لطیفی، محسن اسمعیلی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
448.79 K
6
بررسی عملکرد و اجزای عملکرد برنج تحت روش های مختلف آبیاری در شهرستان فریدونکنار
رضا اسدی، عاصفه لطیفی، مصطفی یوسفیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
415.29 K
7
بررسی خواص کیفی سه رقم برنج در دو منطقه مختلف مازندران و فارس
عاصفه لطیفی، محمدزمان نوری، مرتضی نصیری، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
444.8 K
8
بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم فجر
عاصفه لطیفی، کبری تجددی طلب، رضا اسدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
667.13 K
9
بررسی خصوصیات پخت برخی ارقام محلی و پرمحصول متداول برنج در مازندران
ناهید فتحی، عاصفه لطیفی، فاطمه توسلی لاریجانی، مرتضی نصیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
420.77 K