English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
9
1
تأثیر پاربویل بر برنج ایرانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (927.52 K)
2
بررسی تغیرات کیفی برنج طی انبارمانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (927.77 K)
3
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای ویسکوزیته رتون وکشت اول برنج
محمد زمان نوری، عاصفه لطیفی، فاطمه حبیبی، فاطمه توسلی، ناهید فتحی، محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (4.86 MB)
4
بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم شیرودی
عاصفه لطیفی، محسن اسمعیلی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (435.13 K)
5
بررسی تاثیر انبارمانی تسریع یافته بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم
عاصفه لطیفی، محسن اسمعیلی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (448.79 K)
6
بررسی عملکرد و اجزای عملکرد برنج تحت روش های مختلف آبیاری در شهرستان فریدونکنار
رضا اسدی، عاصفه لطیفی، مصطفی یوسفیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (415.29 K)
7
بررسی خواص کیفی سه رقم برنج در دو منطقه مختلف مازندران و فارس
عاصفه لطیفی، محمدزمان نوری، مرتضی نصیری، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (444.8 K)
8
بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم فجر
عاصفه لطیفی، کبری تجددی طلب، رضا اسدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (667.13 K)
9
بررسی خصوصیات پخت برخی ارقام محلی و پرمحصول متداول برنج در مازندران
ناهید فتحی، عاصفه لطیفی، فاطمه توسلی لاریجانی، مرتضی نصیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (420.77 K)