نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 تأثیر پاربویل بر برنج ایرانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 927.52 K

2 بررسی تغیرات کیفی برنج طی انبارمانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 927.77 K

3 مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای ویسکوزیته رتون وکشت اول برنج
محمد زمان نوری، عاصفه لطیفی، فاطمه حبیبی، فاطمه توسلی، ناهید فتحی، محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 4.86 M

4 بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم شیرودی
عاصفه لطیفی، محسن اسمعیلی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 435.13 K

5 بررسی تاثیر انبارمانی تسریع یافته بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم
عاصفه لطیفی، محسن اسمعیلی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 448.79 K

6 بررسی عملکرد و اجزای عملکرد برنج تحت روش های مختلف آبیاری در شهرستان فریدونکنار
رضا اسدی، عاصفه لطیفی، مصطفی یوسفیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 415.29 K

7 بررسی خواص کیفی سه رقم برنج در دو منطقه مختلف مازندران و فارس
عاصفه لطیفی، محمدزمان نوری، مرتضی نصیری، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 444.8 K

8 بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم فجر
عاصفه لطیفی، کبری تجددی طلب، رضا اسدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 667.13 K

9 بررسی خصوصیات پخت برخی ارقام محلی و پرمحصول متداول برنج در مازندران
ناهید فتحی، عاصفه لطیفی، فاطمه توسلی لاریجانی، مرتضی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 420.77 K