نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 تأثیر پاربویل بر برنج ایرانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (927.52 K)

2 بررسی تغیرات کیفی برنج طی انبارمانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (927.77 K)

3 مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای ویسکوزیته رتون وکشت اول برنج
محمد زمان نوری؛ عاصفه لطیفی؛ فاطمه حبیبی؛ فاطمه توسلی؛ ناهید فتحی؛ محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.86 MB)

4 بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم شیرودی
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی؛ فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.13 K)

5 بررسی تاثیر انبارمانی تسریع یافته بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی؛ فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.79 K)

6 بررسی عملکرد و اجزای عملکرد برنج تحت روش های مختلف آبیاری در شهرستان فریدونکنار
رضا اسدی؛ عاصفه لطیفی؛ مصطفی یوسفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.29 K)

7 بررسی خواص کیفی سه رقم برنج در دو منطقه مختلف مازندران و فارس
عاصفه لطیفی؛ محمدزمان نوری؛ مرتضی نصیری؛ فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.8 K)

8 بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم فجر
عاصفه لطیفی؛ کبری تجددی طلب؛ رضا اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (667.13 K)

9 بررسی خصوصیات پخت برخی ارقام محلی و پرمحصول متداول برنج در مازندران
ناهید فتحی؛ عاصفه لطیفی؛ فاطمه توسلی لاریجانی؛ مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (420.77 K)