نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 معرفی ارقام برنج ایرانی مناسب برای پاربویلینگ
اصلان عزیزی، مصطفی قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.04 K)

2 بررسی تغییرات درصد شکستگی و درصد عملکرد برنج رقم فجر با استفاده از تکنیک پاربویلینگ
میثم نقوی مرمتی، اصلان عزیزی، محمد تقی کربلایی، مهندسی سیدین اردبیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.64 K)

3 خواص فیزیکوشیمیایی برنج قم فجر بعد از فرایند پاربویلینگ
میثم نقوی مرمتی، اصلان عزیزی، محمد تقی کربلایی، مهدی سیدین اردبیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.46 K)