نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 معرفی ارقام برنج ایرانی مناسب برای پاربویلینگ
اصلان عزیزی؛ مصطفی قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.04 K)

2 بررسی تغییرات درصد شکستگی و درصد عملکرد برنج رقم فجر با استفاده از تکنیک پاربویلینگ
میثم نقوی مرمتی؛ اصلان عزیزی؛ محمد تقی کربلایی؛ مهندسی سیدین اردبیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.64 K)

3 خواص فیزیکوشیمیایی برنج قم فجر بعد از فرایند پاربویلینگ
میثم نقوی مرمتی؛ اصلان عزیزی؛ محمد تقی کربلایی؛ مهدی سیدین اردبیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.46 K)