| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | خواص فیزیکوشیمیایی برنج قم فجر بعد از فرایند پاربویلینگ | |
| میثم نقوی مرمتی، اصلان عزیزی، محمد تقی کربلایی، مهدی سیدین اردبیلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 25.46 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | خواص فیزیکوشیمیایی برنج قم فجر بعد از فرایند پاربویلینگ | |
| میثم نقوی مرمتی، اصلان عزیزی، محمد تقی کربلایی، مهدی سیدین اردبیلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 25.46 K | ||