کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 عوامل موثر در انتخاب و طراحی خشک کنهای شالی
احمد فاضل زاده حقیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.85 K)

2 اثر سرعت پیشروی و رطوبت محصول در کاهش تلفات کمباین برنج مدل آلفا ALZ-2.5A
نورعلی خانپور لهی؛ محمدامین آسودار؛ محمود قاسمی نژاد؛ حمید آقاگل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.38 K)

3 بررسی پارامترهای موثر بر پلت سازی پوسته ی شلتوک برنج
جواد مهدی نیا سیبنی؛ علی اسحق بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (93.82 K)

4 تعیین تجربی ضریب اصطکاک داخلی برخی از ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی
رحمت اله اشتواد؛ داود کلانتری؛ جعفر هاشمی؛ همت اله پیر دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.11 K)

5 بررسی تغیرات کیفی برنج طی انبارمانی
عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (927.77 K)

6 اثر سرعت پیشروی و رطوبت محصول در کاهش تلفات کمباین برنج مدل آلفا 4LZ-2.5A
نورعلی خانپور لهی؛ محمد امین آسودار؛ محمود قاسمی نژاد؛ حمید آقاگل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB)

7 بررسی پارامترهای مؤثر بر پلت سازی پوسته ی شلتوک برنج
جواد مهدی نیا سیبنی؛ علی اسحق بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (879.62 K)

8 اثر زوال بذر بر شاخص های جوانه زنی در ارقام مختلف برنج
اسماعیل خراسانی؛ نوراحمد سالاری نوقاب؛ مرتضی بیگدلی؛ احسان بیژن زاده؛ روح الله نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (940.28 K)

9 بررسی اهمیت آفلاتوکسین B1 در برنج و تاثیر روش های مختلف پخت بر مقدار آن
خدیجه رحیمی؛ ایمان عشقی؛ اسماعیل ملک شادخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.78 MB)

10 تاثیر عوامل اقلیمی در دوره نمو بذر بر بنیه ی بذر برنج
سالار منجم؛ ابراهیم زینلی؛ فرشید قادری فر؛ الیاس سلطانی؛ مریم حسینی چالشتری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (616.26 K)

11 بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم فجر
عاصفه لطیفی؛ کبری تجددی طلب؛ رضا اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (667.13 K)

12 تأثیر نحوه انجام فرایند خشک کردن شلتوک بر رنگ برنج سفید حاصل از آن
مجید سلیمانی؛ محمد شاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.73 K)