کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر کاربرد باکتری های سودوموناس و ازتوباکتر در سطوح مختلف کود نیتروژنی بر صفات کمی و اجزای عملکرد برنج رقم شیرودی | |
حمید غفاری کومله، عبداللطیف قلی زاده، عباس بیابانی، علیرضا فلاح نصرت آباد، محمد محمدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (808.04 K) | ||
2 | ارزیابی ژنتیکی برخی از صفات کمی در برنج از طریق تجزیه میانگین نسل ها | |
عمار افخمی قادی، مصطفی عیدی کهنکی، نادعلی بابائیان جلودار، نادعلی باقری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (822.38 K) | ||
3 | مطالعه صفات کمی ژنوتیپ های برنج با قابلیت کشت در شرایط غیرغرقابی | |
مجید ستاری، علیرضا ترنگ، مریم حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (835.73 K) | ||
4 | مطالعه صفات کمی و کیفیت پخت تعدادی از ارقام برنج هیبرید در استان مازندران | |
مجید ستاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.01 K) |