اثر کاربرد باکتری های سودوموناس و ازتوباکتر در سطوح مختلف کود نیتروژنی بر صفات کمی و اجزای عملکرد برنج رقم شیرودی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پانزدهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد کشاورزی اکولوژیک دانشگاه گنبد کاووس
2استادیار و عضو هیأت علمی دانشگاه گنبد کاووس
3دانشیار و عضو هیأت علمی دانشگاه گنبد کاووس
4استادیار پژوهش مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور
5مربی پژوهشی مؤسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران
چکیده
کلیدواژه ها