English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
بررسی تنوع و روابط ژنتیکی بین تعدادی از ارقام برنج با استفاده از صفات زراعی و فیزیکوشیمیایی
علی اکبر باباجانپور؛ قربانعلی نعمت زاده؛ اسلام مجیدی؛ آسا ابراهیمی؛ عباس حاجی پور؛ حمید رضا هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (199.95 K)
2
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای ویسکوزیته رتون وکشت اول برنج
محمد زمان نوری؛ عاصفه لطیفی؛ فاطمه حبیبی؛ فاطمه توسلی؛ ناهید فتحی؛ محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (4.86 MB)
3
بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم شیرودی
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی؛ فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (435.13 K)
4
بررسی تاثیر انبارمانی تسریع یافته بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی؛ فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (448.79 K)
5
تأثیر ارتفاع محل کشت بر صفات فیزیکوشیمیایی دو رقم بومی (طارم هاشمی) و اصلاح شده (شیرودی) برنج در شرایط اقلیمی مازندران
ناهید فتحی؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده؛ مرتضی نصیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (912.9 K)
6
بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم فجر
عاصفه لطیفی؛ کبری تجددی طلب؛ رضا اسدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (667.13 K)