English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
بررسی تنوع و روابط ژنتیکی بین تعدادی از ارقام برنج با استفاده از صفات زراعی و فیزیکوشیمیایی
علی اکبر باباجانپور، قربانعلی نعمت زاده، اسلام مجیدی، آسا ابراهیمی، عباس حاجی پور، حمید رضا هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (199.95 K)
2
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای ویسکوزیته رتون وکشت اول برنج
محمد زمان نوری، عاصفه لطیفی، فاطمه حبیبی، فاطمه توسلی، ناهید فتحی، محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (4.86 MB)
3
بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم شیرودی
عاصفه لطیفی، محسن اسمعیلی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (435.13 K)
4
بررسی تاثیر انبارمانی تسریع یافته بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم
عاصفه لطیفی، محسن اسمعیلی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (448.79 K)
5
تأثیر ارتفاع محل کشت بر صفات فیزیکوشیمیایی دو رقم بومی (طارم هاشمی) و اصلاح شده (شیرودی) برنج در شرایط اقلیمی مازندران
ناهید فتحی، همت اله پیردشتی، اسماعیل بخشنده، مرتضی نصیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (912.9 K)
6
بررسی اثر بخاردهی شلتوک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم فجر
عاصفه لطیفی، کبری تجددی طلب، رضا اسدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (667.13 K)