کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 37

-199 بررسی فرآیند تبدیل و اثرات آن بر ارزش غذائی برنج
فرحناز فرخ زاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.48 K)

-198 بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن وتعداد نشاء درکپه برخصوصیات زراعی برنج رقم هاشمی
محمد رودپیمای رشت آبادی؛ مجید عاشوری؛ مجید نحوی؛ حسن شکری واحد؛ مصطفی صادقی؛ مریم شکرانی؛ عبدالحسین شیخ حسینیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (872.87 K)

-197 بررسی کودهای آلی بر پارامترهای رشد و عملکرد دانه در برنج رقم طارم محلی
مرتضی سیاوشی؛ سلمان دستان؛ شانکار لاوره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

-196 بررسی اثر فاصله کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد تعدادی از ارقام برنج
مریم شکرانی؛ پیمان شریفی؛ علی اکبر عبادی؛ محمدنقی صفرزاده؛ حمیدرضا درودیان؛ محمد رودپیما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (885.69 K)

-195 بررسی اثر مقادیر مختلف کود نیتروژن و آزو کمپوست بر برخی از اجزای عملکرد برنج
زهرا چنگیز دلیوند؛ مجید عاشوری؛ تیمور رضوی پور کومله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (910.02 K)

-194 بررسی اثر تعداد نشاء بر عملکرد و اجزای عملکرد تعدادی از ارقام برنج
مریم شکرانی؛ پیمان شریفی؛ علی اکبر عبادی؛ محمدنقی صفرزاده؛ مصطفی صادقی؛ محمد رودپیما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (867.51 K)

-193 اثر روشهای مختلف کشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد برنج (.Oryza sativa L)
مسعودصفر رضوی زاده؛ علی قربانی پور؛ محمدرضا رضوی زاده؛ علی شهرودباری؛ غلامعلی رضوی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (716.54 K)

-192 تأثیر ریسک بر الگوی بهینه ی کشت برنج, مطالعه ی موردی شهرستان سواد کوه
مجتبی مجاوریان؛ احمدرضا شاهپوری؛ بهزاد رضوی؛ حسین رضازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (895.56 K)

-191 تأثیر مقادیر محلول پاشی سولفات روی بر غلظت عنصر روی در خاک، دانه و کاه و کلش برنج رقم شیرودی
حسام الدین حسین زاده؛ عبدالمجید مهدوی دامغانی؛ بابک دلخوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (875.71 K)

-190 بررسی سطوح مختلف شوری آب آبیاری برعملکرد دانه و وزن دانه های پوک گیاه برنج رقم هاشمی
مریم محیطی؛ محمد معز اردلان؛ سمانه بهادری نژاد؛ حسن شکری واحد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (760.66 K)

-189 اثر سولفات روی بر اجزای عملکرد و عملکرد دانه ژنوتیپ های پابلند و پاکوتاه برنج
رضا یدی؛ سلمان دستان؛ فاطمه حق شناس گتابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-188 بررسی اثر کاهش مصرف آب و نیتروژن مصرفی بر عملکرد دانه برنج (.Oryza sativa L) رقم طارم هاشمی
میثم گلدوست خورشیدی؛ صغرا مرادپور؛ اصغر باقری جامخانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)

-187 تأثیر کاربرد کمپوست زباله شهری همراه با کود شیمیائی بر میزان جذب نیتروژن، پتاسیم و فسفر در دانه دو رقم برنج (.Oryza sativa L)
فیض اله عزیززاد فیروزی؛ همت اله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.62 MB)

-186 بررسی اثر دما و شرایط خشک کردن لایه نازک سه رقم دانه برنج بر میزان درجه سختی
یاسر محمدی نشلی؛ بابک بهشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.57 MB)

-185 مطالعه اثر فرآیند پس از برداشت بر خصوصیات آروماتیک برنج
فریناز صولت یکانی؛ جعفر هاشمی؛ اعظم منفرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

-184 ارزیابی شبکه عصبی مصنوعی (ANN) در تخمین عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی برنج رقم هاشمی
سحر میرراشد؛ ابراهیم امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.84 MB)

-183 مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد در لاین های امیدبخش برنج با استفاده از تجزیه علیت
ایمان عشقی؛ علیرضا نبی پور؛ رسول اصغری زکریا؛ محمد نوروزی؛ امید سفالیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (787.44 K)

-182 اثر زمان های مختلف مصرف کود نیتروژن بر عملکرد دانه، جذب نیتروژن کل و راندمان زراعی در برنج (رقم فجر)
مهرداد فولاد؛ محمدتقی صفرزاده ویشکاهی؛ محمد محمدیان؛ مرضیه یوسفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (998.27 K)

-181 برآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات مرتبط با عقیمی دانه گرده در تعدادی CMS لاین های اصلاح شده برنج
عمار افخمی قادی؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ نادعلی باقری؛ کمال کاظمی تبار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

-180 تجزیه و تحلیل همبستگی برای عملکرد و اجزاء آن در ارقام برنج
غفار کیانی؛ امیربخش بلوچزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (938.98 K)

-179 تاثیر تاریخ کاشت بر خواص فیزیکوشیمیایی دانه برنج ارقام طارم محلی، بینام و کوهسار
الهیار فلاح؛ فاطمه توسلی لاریجانی؛ ناهید فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.71 MB)

-178 تعیین نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی دانه برنج
موسی حسینی؛ منصور راسخ؛ امیر حسین افکاری سیاح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (7.87 MB)

-177 تاثیر زمان و مقدار مصرف کود سوپر پتاسیم پنج سولفاته بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم طارم محلی (.Oryza sativa L)
یوسف نیک نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.88 MB)

-176 پاسخ عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم طارم (.Oryza sativa L) به کاربرد کودهای آلی و کودهای آلی همره با کودشیمیایی
فیض اله عزیززاد فیروزی؛ محمدعلی بهمنیار؛ مصطفی عمادی؛ محمدجواد بحرالعلومی؛ علی اصغر مومنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (6.12 MB)

-175 شبیه سازی عملکرد دانه، زیست وده و شاخص سطح برگ برنج رقم شیرودی در رژیم های مختلف آبیاری و مقادیر کود پتاسیم با استفاده از مدل ORYZA2000
نوراله خیری؛ فرزاد فریدی؛ داوود براری تاری؛ محمد محمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.8 MB)