نویسنده =
تعداد مقالات: 14

1 جداسازی باکتری های حل کننده فسفات از منطقه ریزوسفر ریشه برنج (مطالعه موردی: مزارع برنج شهرستان ساری)
اسماعیل بخشنده؛ حشمت اله رحیمیان؛ همت اله پیردشتی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ ولی اله بابایی زاد؛ محمد علوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.76 K)

2 جداسازی باکتری های حلکننده فسفات از منطقه ریزوسفر ریشه برنج (مطالعه موردی:مزارع برنج شهرستان ساری)
اسماعیل بخشنده؛ حشمت اله رحیمیان؛ همت اله پیردشتی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ ولی اله بابایی زاد؛ محمد علوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (714.06 K)

3 تعیین آستانه تحمل به دما باکتری های حلکننده فسفات جداسازی شده از مزارع برنج استان مازندران
اسماعیل بخشنده؛ حشمت اله رحیمیان؛ همت اله پیردشتی؛ قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.97 MB)

4 اثر اقلیمهای متفاوت محلی بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم بومی(طارم هاشمی) و اصلاح شده (شیرودی) برنج در استان مازندران
ناهید فتحی؛ همت اله پیردشتی؛ مرتضی نصیری؛ اسماعیل بخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.75 MB)

5 ارزیابی باکتری های بومی حلکننده فسفات به عنوان محرک رشددر گیاه برنج (.Oryza sativa L)
اسماعیل بخشنده؛ حشمت اله رحیمیان؛ همت اله پیردشتی؛ قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.85 MB)

6 معرفی یک روش ساده و سریع برای برآورد سطح برگ برنج
اسماعیل بخشنده؛ مهدی حسینی؛ ندا فرزین؛ همت اله پیردشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (660.92 K)

7 اثر ارتفاع محل کشت بر پارامترهای تبدیل دو رقم بومی (طارم هاشمی) و اصلاح شده (شیرودی) برنج در شرایط اقلیمی مازندران
ناهید فتحی؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده؛ مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (866.8 K)

8 تأثیر ارتفاع محل کشت بر صفات فیزیکوشیمیایی دو رقم بومی (طارم هاشمی) و اصلاح شده (شیرودی) برنج در شرایط اقلیمی مازندران
ناهید فتحی؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده؛ مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (912.9 K)

9 بررسی روند تغییرات شاخص سطح برگ برنج در زمان استفاده از باکتری های افزاینده رشد در دو میزان نختلف فسفر
اسماعیل بخشنده؛ حشمت اله رحیمیان؛ همت اله پیردشتی؛ قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (909.07 K)

10 اثر باکتری. Enterobacter sp بر برخی خصوصیات رویشی برنج در سطوح مختلف کود پتاسیم و روش تلقیح
خدیجه شهسوار پورلنده؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (889.55 K)

11 بهبود برخی صفات رویشی برنج (رقم طارم محلی) تحت تأثیر ریزجانداران افزاینده رشد در مقادیر مختلف کود پتاسیم
زهرا گیلانی؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (855.47 K)

12 بررسی روند تغییرات اجزای عملکرد برنج (رقم طارم هاشمی) در سطوح مختلف کود پتاسیم
خدیجه شهسوار پورلنده؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (618.83 K)

13 بررسی روند تغییرات برخی صفات رویشی برنج در مقادیر مختلف کود پتاسیم در زمان استفاده از ریزجانداران افزاینده رشد
زهرا گیلانی؛ همت اله پیردشتی؛ اسماعیل بخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (516.94 K)

14 ارزیابی اثر سایه اندازی در مرحله پر شدن دانه بر عملکرد برنج (رقم شیرودی)تحت مقادیر متفاوت کود نیتروژنه
ناهید فتحی؛ همت اله پیردشتی؛ مرتضی نصیری؛ اسماعیل بخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (450.73 K)