تأثیر ارتفاع محل کشت بر صفات فیزیکوشیمیایی دو رقم بومی (طارم هاشمی) و اصلاح شده (شیرودی) برنج در شرایط اقلیمی مازندران

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (912.9 K)
عنوان دوره: هفدهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
1دانشجوی دکتری زراعت، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران
2دانشیار گروه زراعت، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران
3استادیار پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری،ایران
4استادیار، بخش اصالح و تهیه بذر، مؤسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران، آمل، ایران
چکیده
کلیدواژه ها