English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
7
1
بررسی اثر دما و شرایط خشک کردن لایه نازک سه رقم دانه برنج بر میزان درجه سختی
یاسر محمدی نشلی، بابک بهشتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.57 MB)
2
وضعیت آلودگی و تأثیر دما بر فعالیت نماتد نوک سفیدی برگ برنج در رقم هاشمی
زهره اسعدی، سالار جمالی، فاطمه حبیبی، صمد صبوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (821.25 K)
3
تعیین آستانه تحمل به دما باکتری های حلکننده فسفات جداسازی شده از مزارع برنج استان مازندران
اسماعیل بخشنده، حشمت اله رحیمیان، همت اله پیردشتی، قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.97 MB)
4
بررسی اثر دما، مدت زمان و دامنه فراصوت بر اندازه گرانول های نشاسته برنج به کمک روش سطح پاسخ (RSM)
مریم اثنی عشری، رضا فرهمندفر، سینا مولائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (976.38 K)
5
بررسی خواص کیفی سه رقم برنج در دو منطقه مختلف مازندران و فارس
عاصفه لطیفی، محمدزمان نوری، مرتضی نصیری، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (444.8 K)
6
ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای توصیف سرعت جوانه زنی چهار رقم برنج نسبت به دما
مریم حسینی چالشتری، شهرام نظری، صالح محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (650.86 K)
7
تأثیر دما بر مؤلفه های جوانه زنی ارقام برنج
مریم حسینی چالشتری، شهرام نظری، صالح محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (449.26 K)