کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 بررسی اثر دما و شرایط خشک کردن لایه نازک سه رقم دانه برنج بر میزان درجه سختی
یاسر محمدی نشلی؛ بابک بهشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.57 MB)

2 وضعیت آلودگی و تأثیر دما بر فعالیت نماتد نوک سفیدی برگ برنج در رقم هاشمی
زهره اسعدی؛ سالار جمالی؛ فاطمه حبیبی؛ صمد صبوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (821.25 K)

3 تعیین آستانه تحمل به دما باکتری های حلکننده فسفات جداسازی شده از مزارع برنج استان مازندران
اسماعیل بخشنده؛ حشمت اله رحیمیان؛ همت اله پیردشتی؛ قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.97 MB)

4 بررسی اثر دما، مدت زمان و دامنه فراصوت بر اندازه گرانول های نشاسته برنج به کمک روش سطح پاسخ (RSM)
مریم اثنی عشری؛ رضا فرهمندفر؛ سینا مولائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (976.38 K)

5 بررسی خواص کیفی سه رقم برنج در دو منطقه مختلف مازندران و فارس
عاصفه لطیفی؛ محمدزمان نوری؛ مرتضی نصیری؛ فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.8 K)

6 ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای توصیف سرعت جوانه زنی چهار رقم برنج نسبت به دما
مریم حسینی چالشتری؛ شهرام نظری؛ صالح محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (650.86 K)

7 تأثیر دما بر مؤلفه های جوانه زنی ارقام برنج
مریم حسینی چالشتری؛ شهرام نظری؛ صالح محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (449.26 K)