English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
7
1
بررسی اثر دما و شرایط خشک کردن لایه نازک سه رقم دانه برنج بر میزان درجه سختی
یاسر محمدی نشلی، بابک بهشتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.57 M
2
وضعیت آلودگی و تأثیر دما بر فعالیت نماتد نوک سفیدی برگ برنج در رقم هاشمی
زهره اسعدی، سالار جمالی، فاطمه حبیبی، صمد صبوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
821.25 K
3
تعیین آستانه تحمل به دما باکتری های حلکننده فسفات جداسازی شده از مزارع برنج استان مازندران
اسماعیل بخشنده، حشمت اله رحیمیان، همت اله پیردشتی، قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
5.97 M
4
بررسی اثر دما، مدت زمان و دامنه فراصوت بر اندازه گرانول های نشاسته برنج به کمک روش سطح پاسخ (RSM)
مریم اثنی عشری، رضا فرهمندفر، سینا مولائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
976.38 K
5
بررسی خواص کیفی سه رقم برنج در دو منطقه مختلف مازندران و فارس
عاصفه لطیفی، محمدزمان نوری، مرتضی نصیری، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
444.8 K
6
ارزیابی مدل های رگرسیون غیرخطی برای توصیف سرعت جوانه زنی چهار رقم برنج نسبت به دما
مریم حسینی چالشتری، شهرام نظری، صالح محمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
650.86 K
7
تأثیر دما بر مؤلفه های جوانه زنی ارقام برنج
مریم حسینی چالشتری، شهرام نظری، صالح محمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
449.26 K