کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی ترجیحات مصرف کنندگان برنج استان مازندران و تعیین عوامل موثر بر تمایل به پرداخت آن ها برای برنج رتون(مطالعه موردی:شهرستان های نکاء و بهشهر)
قاسم لیانی؛ ابوالقاسم میرعمادی؛ مجتبی مجاوریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.74 K)

2 رتون، پتانسیل افزایش عملکرد برنج
فرشته مهدوی؛ مهرداد پور عزیزی؛ رقیه رحمانی؛ مرضیه حیدر قلی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.25 K)

3 بررسی دوره های مختلف وجین علف های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد رتون برنج رقم طارم هاشمی
علی افتخاری؛ حمید رضا مبصر؛ مرتضی سام دلیری؛ مجید قاسم پور علمداری؛ محمد رضا اردکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.61 K)

4 بررسی ترجیحات مصرف کنندگان برنج استان مازندران و تعیین عوامل موثر بر تمایل به پرداخت آنها برای برنج رتون: مطالعه موردی شهرستان نکاء و بهشهر
قاسم لیانی؛ ابولقاسم میرعمادی؛ مجتبی مجاوریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.48 MB)

5 تأثیر محلول پاشی سیلیس و نیتروژن بر میزان کلروفیل ، قندهای محلول و نشاسته رتون طارم محلی در مرحله گلدهی
الهیار فلاح؛ پریسا حسینی مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (633.03 K)

6 واکنش عملکرد و اجزای عملکرد رتون برنج به تغییر تاریخ کاشت و ارتفاع برش محصول اصلی
حسین نائیجی؛ همت اله پیردشتی؛ نعمت اله صداقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.84 MB)

7 بررسی روندکاهش سطح زیر کشت ارقام پر محصول برنج
عبدالرحمان عرفانی؛ محسن عمرانی؛ فاطمه افراسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (8.56 MB)

8 مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای ویسکوزیته رتون وکشت اول برنج
محمد زمان نوری؛ عاصفه لطیفی؛ فاطمه حبیبی؛ فاطمه توسلی؛ ناهید فتحی؛ محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.86 MB)

9 بررسی مقایسه ای کشت اول، دوم و برداشت مجدد (رتون یا وا روش) برنج در استان مازندران
محسن عمرانی؛ فاطمه افراسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.34 K)