English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
9
1
بررسی ترجیحات مصرف کنندگان برنج استان مازندران و تعیین عوامل موثر بر تمایل به پرداخت آن ها برای برنج رتون(مطالعه موردی:شهرستان های نکاء و بهشهر)
قاسم لیانی، ابوالقاسم میرعمادی، مجتبی مجاوریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
233.74 K
2
رتون، پتانسیل افزایش عملکرد برنج
فرشته مهدوی، مهرداد پور عزیزی، رقیه رحمانی، مرضیه حیدر قلی نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
323.25 K
3
بررسی دوره های مختلف وجین علف های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد رتون برنج رقم طارم هاشمی
علی افتخاری، حمید رضا مبصر، مرتضی سام دلیری، مجید قاسم پور علمداری، محمد رضا اردکانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
248.61 K
4
بررسی ترجیحات مصرف کنندگان برنج استان مازندران و تعیین عوامل موثر بر تمایل به پرداخت آنها برای برنج رتون: مطالعه موردی شهرستان نکاء و بهشهر
قاسم لیانی، ابولقاسم میرعمادی، مجتبی مجاوریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.48 M
5
تأثیر محلول پاشی سیلیس و نیتروژن بر میزان کلروفیل ، قندهای محلول و نشاسته رتون طارم محلی در مرحله گلدهی
الهیار فلاح، پریسا حسینی مطلق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
633.03 K
6
واکنش عملکرد و اجزای عملکرد رتون برنج به تغییر تاریخ کاشت و ارتفاع برش محصول اصلی
حسین نائیجی، همت اله پیردشتی، نعمت اله صداقت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
4.84 M
7
بررسی روندکاهش سطح زیر کشت ارقام پر محصول برنج
عبدالرحمان عرفانی، محسن عمرانی، فاطمه افراسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
8.56 M
8
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای ویسکوزیته رتون وکشت اول برنج
محمد زمان نوری، عاصفه لطیفی، فاطمه حبیبی، فاطمه توسلی، ناهید فتحی، محمدرضا علیزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
4.86 M
9
بررسی مقایسه ای کشت اول، دوم و برداشت مجدد (رتون یا وا روش) برنج در استان مازندران
محسن عمرانی، فاطمه افراسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
430.34 K