نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 اثر شوری بر مراحل مختلف رشد گیاه برنج
الهیار فلاح، اسفندیار فرهمندفر، لیلا باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

2 تأثیر کاربرد کودهای آمینواسیدی بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان برگ برنج (Oriza sativa) تحت تنش شوری
اسفندیار فرهمندفر، فاطمه تقوی قاسمخیلی، محمد یعقوبی خانقاهی، حسین محسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (7.73 MB)

3 آنالیز رگرسیونی آنزیم های آنتی اکسیدان برگ برنج (رقم قائم) تحت تنش شوری
اسفندیار فرهمندفر، محمد یعقوبی خانقاهی، فاطمه تقوی قاسم خیلی، حسین محسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.18 MB)

4 مقایسه صفات زراعی ارقام طارم محلی، حسنی و عنبربو در شرایط نرمال و شور
طاهره آصفی، اسفندیار فرهمندفر، الهیار فلاح، لیلا باقری، علیرضا نبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.81 MB)

5 انتخاب لاین های متحمل به شوری با مقایسه صفات زراعی موتانت های برنج
الهیار فلاح، لیلا باقری، طاهره آصفی، اسفندیار فرهمندفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.89 MB)

6 تأثیر تنش سرما بر رشد ریشه و آناتومی برخی ارقام برنج در مرحله رویشی
رقیه قدیرنژاد، الهیار فلاح، اسفندیار فرهمندفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.68 MB)