نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 اثر شوری بر مراحل مختلف رشد گیاه برنج
الهیار فلاح؛ اسفندیار فرهمندفر؛ لیلا باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

2 تأثیر کاربرد کودهای آمینواسیدی بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان برگ برنج (Oriza sativa) تحت تنش شوری
اسفندیار فرهمندفر؛ فاطمه تقوی قاسمخیلی؛ محمد یعقوبی خانقاهی؛ حسین محسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (7.73 MB)

3 آنالیز رگرسیونی آنزیم های آنتی اکسیدان برگ برنج (رقم قائم) تحت تنش شوری
اسفندیار فرهمندفر؛ محمد یعقوبی خانقاهی؛ فاطمه تقوی قاسم خیلی؛ حسین محسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.18 MB)

4 مقایسه صفات زراعی ارقام طارم محلی، حسنی و عنبربو در شرایط نرمال و شور
طاهره آصفی؛ اسفندیار فرهمندفر؛ الهیار فلاح؛ لیلا باقری؛ علیرضا نبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.81 MB)

5 انتخاب لاین های متحمل به شوری با مقایسه صفات زراعی موتانت های برنج
الهیار فلاح؛ لیلا باقری؛ طاهره آصفی؛ اسفندیار فرهمندفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.89 MB)

6 تأثیر تنش سرما بر رشد ریشه و آناتومی برخی ارقام برنج در مرحله رویشی
رقیه قدیرنژاد؛ الهیار فلاح؛ اسفندیار فرهمندفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.68 MB)