نویسنده =
تعداد مقالات: 13

1 تجزیه خوشه ای لاین های برنج GSR و برآورد میزان همبستگی صفات مورفولوژیک
عمار قلی زاده قرا؛ قربانعلی نعمت زاده؛ مرتضی اولادی؛ عمار افخمی قادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (827.81 K)

2 غربالگری 126 لاین F3 برنج انتخابی از جمعیت های F2 حاصل از تلاقی مرکب بر اساس صفات مورفولوژیکی
مرتضی اولادی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ حمیدرضا هاشمی؛ عمار قلی زاده قرا؛ عمار افخمی قادی؛ مرضیه رضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (934.39 K)

3 بررسی تنوع ژنتیکی لاین های M2 حاصل از پرتودهی اشعه گاما در برخی ارقام برنج
مرتضی اولادی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ عمار افخمی قادی؛ عمار قلی زاده قرا؛ امیر ضیایی؛ مسعود رحیمی؛ کامران مظفری؛ بهنام ناصریان خیابانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (934 K)

4 گزینش ژنوتیپ های برنج متحمل به تنش شوری با استفاده از روش تجزیه خوشه ای
جابر حسینی؛ همت اله پیردشتی؛ عمار افخمی قادی؛ زین العابدین طهماسبی سروستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.75 K)

5 برآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات مرتبط با عقیمی دانه گرده در تعدادی CMS لاین های اصلاح شده برنج
عمار افخمی قادی؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ نادعلی باقری؛ کمال کاظمی تبار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

6 بررسی عملکرد و صفات مورفولوژیک وابسته در برخی از لاین های برنج ارسالی از ایری جهت معرفی بهترین لاین در مازندران
عمار افخمی قادی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ مرتضی اولادی؛ عمار قلی زاده قرا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (770.75 K)

7 برآورد فاصله ژنتیکی لاین های ایزوسیتوپلاسمی نرعقیم و نگهدارنده برنج براساس نشانگرهای مورفولوژیک و گرده شناسی
عمار افخمی قادی؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ نادعلی باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1013.2 K)

8 برآورد تشابه ژنتیکی و تجزیه خوشه ای لاین های گزینشی از جمعیت های F3 حاصل از تلاقی مرکب
مرتضی اولادی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ حمیدرضا هاشمی؛ عمار قلی زاده قرا؛ عمار افخمی قادی؛ مرضیه رضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (891.46 K)

9 بررسی اعمال تنش شوری کلرید سدیم بر میزان تحمل نتاج F1 حاصل از تلاقی دای آلل و ارقام والدینی برنج
عمار افخمی قادی؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ نادعلی باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (811.02 K)

10 برآورد پارامترهای توصیفی و گروه بندی ژنوتیپ های برنج ارسالی از ایری
مرتضی اولادی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ عمار قلی زاده قرا؛ عمار افخمی قادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (941.02 K)

11 تأثیر سطوح گوگرد و ماده آلی بر فراهمی عناصر غذایی در برنج رقم کوهسار
حسن عسکری نژاد امیری؛ منوچهر فربودی؛ عمار افخمی قادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (695.32 K)

12 ارزیابی ژنتیکی برخی از صفات کمی در برنج از طریق تجزیه میانگین نسل ها
عمار افخمی قادی؛ مصطفی عیدی کهنکی؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ نادعلی باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (822.38 K)

13 ارزیابی ظرفیت ژنتیکی تعدادی از ارقام بومی و اصلاح شده برنج جهت تشخیص لاین های نگهدارنده نرعقیمی و برگرداننده باروری
عمار افخمی قادی؛ راحله خادمیان؛ قربانعلی نعمت زاده؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ نادعلی باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (657.91 K)