مقایسه خصوصیات رنگی برنج نیم جوش شده به روش سنتی و ترکیبی آلتراسوند-مایکروویو

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هجدهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری پس از برداشت، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2دانشیار، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3استادیار، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها