بررسی جایگزینی پودر آزولا (Azolla spp) به جای آرد کنجاله سویا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی انگشت قد ماهی کپور معمولی (cyprinus carpio)
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهاردهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
حسین اورجی1 ، خسرو جانی خلیلی1 ، حسین رحمانی1 ، ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی1 ، قربانعلی نعمت زاده2 ، مریم داداشی3 ، آرزو محسنی3
1گروه شیلات، دانشکده علوم دامی و شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3دانشجوی شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها