تاثیر رژیم های آبیاری و روش های مصرف کودهای پتاسیمی بر ویژگی های کیفی برنج (.Oryza sativa L) در منطقه سوادکوه

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (712.58 K)
عنوان دوره: هجدهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
1دانشجوی دکتری، گروه زراعت، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2دانشیار، گروه زراعت، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3دانشیار، گروه زراعت، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
4استادیار، گروه زراعت، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
5استادیار، پژوهش موسسه تحقیقات برنج، معاونت مازندران، سازمان تحقیقات، آموزش و کشاورزی. آمل. ایران
چکیده
کلیدواژه ها