بررسی اثر دما، مدت زمان و دامنه فراصوت بر اندازه گرانول های نشاسته برنج به کمک روش سطح پاسخ (RSM)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (976.38 K)
عنوان دوره: هفدهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
1دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایران
2استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایران
3دانشجوی کارشناسی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایران
چکیده
کلیدواژه ها