بررسی جایگزینی پودر آزولا (Azolla spp) به جای آرد کنجاله سویا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی انگشت قد ماهی کپور معمولی (cyprinus carpio)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (202.69 K)
عنوان دوره: چهاردهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
1گروه شیلات، دانشکده علوم دامی و شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3دانشجوی شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها