ردیابی مولکولی ژن عطر و طعم در تلاقی های مرکب برنج

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (168.43 K)
عنوان دوره: چهاردهمین همایش ملی برنج کشور
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2استاد و محقق ارشد پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
4کارشناس ارشد پژوهشکده ژنتیک و زیست فناورزی کشاورزی طبرستان
چکیده
کلیدواژه ها